Днешният ден е благоприятен за запознанства за една от зодиите, друга

...
Днешният ден е благоприятен за запознанства за една от зодиите, друга
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Днешният ден е удобен за запознанства за една от зодиите, друга би трябвало да внимава в службата, защото я дебнат за всяка неточност, а трета ще направи най-добре, в случай че обърне внимание на половинката си.

Ето каква вещаят звездите за през днешния ден: 

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по-добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри, написа

Телец

Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.
 

Близнаци

Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.
 

Рак

Днес би трябвало да сте подготвени за рецензия. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас напълно не благосклонно, тъй че не би трябвало да се впечатлявате, че всички Ваши неточности ще бъдат видяни и оценени, а някои от тях може да повлекат след себе си и съществено финансово наказване. Затова пък в връзките с околните проблем няма да има: през днешния ден ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и деен отдих.
 

Лъв

Ако Ви се коства, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае вярното направление, и би трябвало да се вслушате в него, с цел да преминете на идващия стадий от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат мъчителни, някои - проятни. Какво ще изберете, зависи от това, до каква степен уверени се чувствате. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се желае успокоение, останете там, където се чувствате в сигурност.
 

Дева

Днес още веднъж ще Ви стане тъжно, и то без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е подготвена на всичко зарад Вас и дори на освен това, от това, което сте очаквали. Неизвеснно за какво това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво тъкмо не Ви доближава?...
 

Везни

Този ден може да бъде доста противен:вероятни са финансови загуби и неудачи в персоналния живот и деловата сфера. Професионалните връзки могат да бъдат прекъснати, а и споровете с другари ще бъде комплицирано да се избегнат. Ще съумеете да се справите с отрицателните трендове на деня, в случай че деянията отговорност и неотстъпчивост на духа - ще са Ви нужни, с цел да се противопоставите на съблазните и изкушенията. Изгонете мрачните мисли. Наблюдавайте всичко, което става в близост и по този начин няма да пропуснете значими неща, които биха имали огромно значение за бъдещето.
 

Скорпион

Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
 

Стрелец

Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.
 

Козирог

През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.
 

Водолей

През този ден Вашия обичан човек усърдно ще скрива възприятията си към Вас, само че топва няма да му се получава, тъй като ще се чете доста ясно в очите му. Постарайте се да видите в тях истината, и да не мъчите своята половинка с нуждата да сортира думите си. Няма да откри подобаващите, даже и доста да желае.
 

Риби

През този ден Вашият обичан човек ще се нуждае от Вас освен в качеството на обичан човек, само че и в качеството на работна мощ. Той блестящо ще се оправи с предоставената му работа и дори ще изиска продължебие, само че единствено при положение, че премията ще бъде Вашата щастлива и откровена усмивка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР